Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Wie wil Neuken?

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van 19Veerle93

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Het lijkt jou ook te gek om seks te hebben in open water. Lukt het jou niet in het water, dan kunnen we ook aan de kant neuken. Als je maar neukt met mij. Ik wil echt genieten en ik wil in jouw ogen kijken op het moment dat ik klaar kom.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

25 April 2018

brittany95

Oproep van Brittany95
Geplaatst op 21-01-18 - 11:35

Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Ben jij die lekkere gozer die mij eens goed komt verwennen. Heel veel ervaring heb ik nog niet maar ik weet wel dat ik je niet zal vervelen in bed. Ben je lekker en single?

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Wiewilneuken.nl

Heb jij dit ooit meegemaakt? Zit je aan de bar van je stamkroeg aan je biertje, komt naast je een schitterende blondine staan. De dame ruikt naar zoete parfum en ziet er bijzonder sexy uit. Goed dan, niet gewoon 'sexy' zeg maar gerust bloedje GEIL. Want wat ziet zij er vreselijk lekker uit: grote borsten in een veel te krap bloesje (met diep decolleté), een strak rokje waar haar billen duidelijk in uitkomen, en twee lange, slanke benen die eindigen bij haar kaalgechoren kutje. Dat laatste verzin je er natuurlijk bij, want geef toe: wat zou je deze vrouw graag daar ter plekke over de barkruk bij haar stevige kont pakken en het snot voor de ogen neuken.

En nu komt het!

De dame roept opeens hard, dwars door al het rumoer heen: "Wie wil mijn tieten zien?" Opeens valt er een doodse stilte. Alle mannen kijken verschrikt naar de sexy blondine. Hoorden zij het nou goed? Wie wil mijn tieten zien? Jij schrok ook wel een beetje, want van een dame verwacht je zo'n directe oproep niet. Als je van de schrik bent bekomen, steek je vlug je vinger op en antwoordt: "Ik wil wel!".

Zou dat niet geweldig zijn? Tegenwoordig gebeuren die dingen, niet in de kroeg maar online, via sexcontact zoals bij ons op WieWilNeuken.nl.

Vrouwen willen ook gewoon plezier

Waar komt toch dat idee vandaan dat alleen mannen altijd zin hebben en aan sex denken, terwijl vrouwen enkel liefde in een duurzame relatie willen? Het is gewoon niet waar! Net als mannen zijn ook vrouwen vaak geil en fantaseren er lustig op los, en ook vrouwen vinden het maar wat lekker om zonder verplichtingen, ongedwongen elkaar op te geilen.

Plaats nu Gratis jouw SexcontactOproepje

Op WieWilNeuken? kunnen mannen en vrouwen hun eigen sexcontact oproepje plaatsen. Dit is geheel gratis en verplicht je verder tot niets. Vooral vrouwen moedigen wij aan om een sexcontact advertentie te plaatsen. Alle oproepjes zullen wij met de grootste discretie behandelen. Dus ben je op zoek naar een spannend erotisch contact? Maak dan jouw eigen profiel aan, waarin je jouw wensen kenbaar maakt. Een foto plaatsen is niet verplicht maar op advertenties MET foto wordt veel vaker serieus gereageerd. Je hebt en houdt altijd 24/7 direct toegang tot jouw persoonlijke profiel.

Over Wie wil Neuken? | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.